牛肉100%パテのチーズバーガー / サフランライス トリッパ/スクランブルエッグ
ハーブ鶏と旬菜のアヒージョ / 小ヤリイカのフリット
※御飲食代金の10%を別途サービス料として頂戴いたします。
We receive 10% of foods and beverage price as service charge.
※メイン・ディッシュを二つにお取り分けすることが出来ます。
その際、別途¥500を頂戴します。
Our main entrees may be made into 2 separate portions for an additional fee of ¥500
国産牛 サーロインステーキ |
300g:¥6,930 |
Sirloin Steak |
150g:¥4,070 |
大山どりのロースト |
¥3,190 |
Roasted Daisen Chicken |
|
本日の肉料理 |
ask |
Today's Meat Dish |
|
牛肉100%パテのチーズバーガー |
¥2,310 |
Cheeseburger with 100% Beef Patty |
|
サフランライス トリッパ/スクランブルエッグ |
¥2,530 |
Saffron Rice with Stewed Tripe and Scrambled Egg |
|
シラス、モッツァレラチーズとルッコラのジェノヴェーゼピザ |
¥2,530 |
Genovese Pizza with Whitebait, Mozzarella and Arugula |
|
本日のパスタ |
ask |
Today’s Pasta |
|
※内容はスタッフにお尋ねください。 |
※御飲食代金の10%を別途サービス料として頂戴いたします。
We receive 10% of foods and beverage price as service charge.
※メイン・ディッシュを二つにお取り分けすることが出来ます。
その際、別途¥500を頂戴します。
Our main entrees may be made into 2 separate portions for an additional fee of ¥500